Katjes van Natasja Petersen

Arme Lucky

Helaas accepteert Lucky nog steeds de andere katten niet; terwijl ze hier toch al ongeveer twee en een half jaar is. De afgelopen tijd is het vechten zo erg, dat ik heb besloten om voor Lucky een ander huisje te zoeken. Ze is hier niet gelukkig.

Lucky is een echte schoot kat. Ze kroelt veel met het baasje en dan is ze het gelukkigst. Ze kan niet samen met honden en andere katten. In haar vorig huisje liep een meisje van een jaar of 10 rond en ze konden het goed vinden samen. Lucky moest daar weg vanwege de hond.

Ik zoek dus een warm huisje voor haar waar geen andere dieren zijn. Ze is niet gewend om buiten te lopen. Hier komt ze alleen op een afgesloten balkon.

Lucky is zindelijk, gesteriliseerd en vlooi vrij. Ze is een gezonde poes van 4 jaar; alleen heeft ze overgewicht. Helaas is het vanwege mijn andere katten niet te doen om haar te laten afvallen. Misschien een uitdaging voor het nieuwe baasje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *